Hoffman Specialty

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta
yurtiçi kargo

Hoffman Specialty ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Hoffman Specialty ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Hoffman Specialty Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Hoffman Specialty, genellikle ısıtma, havalandırma ve klima (HVAC) endüstrisinde kullanılan özel ekipmanlar üreten bir firmadır. Ürettikleri ürünler :

Hidrolik Dengesi ve Kontrol Vanaları: Isıtma ve soğutma sistemlerinde hidrolik dengeleme ve kontrol için kullanılan vanalar üretirler. Bu vanalar, sistemdeki akışı düzenlemek ve dengeli bir ısıtma veya soğutma sağlamak için kullanılır.

Boru Vanaları ve Bağlantı Parçaları: Isıtma ve su sistemlerinde kullanılan çeşitli boru vanaları, bağlantı parçaları ve aksesuarlar üretirler. Bu parçalar, sistemin etkin ve güvenilir bir şekilde çalışmasını sağlamak için kullanılır.

Kondensat ve Buhar Ekipmanları: Buhar ve kondensat sistemlerinde kullanılan özel ekipmanlar üretirler. Bu ekipmanlar, buhar kazanlarından gelen buharı yönetmek ve kondensatı toplamak için kullanılır.

Kontrol Panoları ve Otomasyon Ekipmanları: Hoffman Specialty, HVAC sistemlerinde kullanılan kontrol panoları, otomasyon ekipmanları ve sensörler gibi elektronik ekipmanlar üretebilir. Bu ekipmanlar, sistemlerin verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak ve enerji maliyetlerini optimize etmek için kullanılır.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz