Feller Engineering

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Feller Engineering ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Feller Engineering ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Feller Engineering Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Feller Engineering, özellikle elektrik ve elektronik endüstrilerine yönelik çeşitli ürünler sunan bir şirkettir. Ürün yelpazesi :

Elektrik Anahtarı ve Prizler: Ev ve ticari kullanım için elektrik anahtarları, prizler, anahtarlı prizler, dimmerler ve benzeri elektrik bağlantı ekipmanları.

Elektrik Kontrol Panelleri ve Aksesuarları: Endüstriyel tesisler ve bina otomasyon sistemleri için kontrol panelleri, düğme ve gösterge cihazları, zamanlayıcılar, röleler ve benzeri.

LED Aydınlatma Ürünleri: Aydınlatma armatürleri, sokak lambaları, panel ışıklar, LED şeritler ve diğer LED aydınlatma ürünleri.

Endüstriyel Otomasyon Ekipmanları: PLC'ler (Programlanabilir Mantık Denetleyicileri), HMI'ler (İnsan Makine Arayüzleri), endüstriyel sensörler, saha cihazları ve diğer otomasyon ekipmanları.

Elektrik Kabloları ve Bağlantı Elemanları: Elektrik kabloları, konektörler, kablo kanalları, kablo tutucuları ve diğer kablo yönetimi ekipmanları.

Güç Dağıtım Ekipmanları: Güç panoları, dağıtım kutuları, kesiciler, sigortalar ve diğer güç dağıtım ekipmanları.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz