Oriental Motor

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Oriental Motor ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Oriental Motor ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Oriental Motor Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Stepper Motor / Step Motor

Oriental Motor, motorlar, sürücüler ve otomasyon sistemleri gibi bir dizi endüstriyel ürün ve otomasyon çözümü üreten bir Japon şirketidir. Şirketin ürün yelpazesi, endüstriyel otomasyon, fabrika otomasyonu ve hareket kontrolü için kullanılan birçok farklı ürünü içerirOriental Motor'un ana ürün kategorileri ve örnek ürünleri:

Step Motorlar:

Bipolar ve unipolar step motorlar
Step motor sürücüleri
Step motor kontrol cihazları
AC Motorlar:

İndüksiyon motorlar
Servo motorlar
Sürücüler ve kontrol sistemleri
Lineer Hareket Ürünleri:

Lineer tahrik sistemleri
Lineer motorlar ve aktüatörler
Lineer kızaklar ve yataklar
Hız Kontrol Ürünleri:

Hız kontrol cihazları
VFD (Variable Frequency Drive) sürücüler
Diğer Hareket Kontrol Ürünleri:

Rotary tahrik sistemleri
Step motor ile pozisyonlama cihazları
Dahili kontrol panelleri ve uzaktan kumanda cihazları
Oriental Motor'un ürünleri, birçok endüstriyel sektörde kullanılır, özellikle otomotiv üretimi, ambalajlama, montaj hatları, tıbbi cihazlar, baskı ve tekstil endüstrileri gibi alanlarda. Şirket, hareket kontrolü, pozisyonlama ve otomasyon ihtiyaçlarını karşılamak ve üretim süreçlerini optimize etmek için tasarlanmış yüksek kaliteli ürünler sunar.

Bir step motor, ayrı adımlarda çalışan bir DC motor türüdür. Tam dönüşün birkaç adıma bölündüğü, senkron fırçasız bir motordur.

Bir step motorun iki ana bileşeni rotor ve statordur. Rotor dönen mildir ve stator, motorun durağan kısmını oluşturan elektromıknatıslardan oluşur.

Ayrık bir DC voltajı uygulandığında, step motor, step açısı olarak adlandırılan belirli bir açıda döner.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz