Kistler

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Kistler ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Kistler ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Kistler Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Kistler, endüstriyel ölçüm ve kontrol uygulamaları için sensörler üreten bir şirkettir ve bu sensörler, çeşitli endüstrilerde sıcaklık, basınç, akış, seviye ve diğer parametreleri ölçmek için kullanılır.

Kistler sensörlerinin yedek parçaları ve aksesuarları arasında şunlar bulunabilir:

Ölçüm Elemanları: Sensörün ana ölçüm elemanı veya probu, değiştirilmeleri gerekebilir veya temizlenmeleri gerekebilir.

Kablolar ve Bağlantılar: Sensörün veri iletimi için kullanılan kablolar, konektörler ve bağlantı parçaları, yedek olarak temin edilebilir.

Koruyucu Kapaklar ve Gövdeler: Sensörleri dış etkenlere karşı korumak için kullanılan kapaklar veya gövdeler, hasar gördüğünde değiştirilebilir.

Montaj Aksesuarları: Sensörlerin montajı için kullanılan braketler, kelepçeler ve diğer montaj aksesuarları da yedek parça olarak temin edilebilir.

Kalibrasyon ve Bakım Araçları: Sensörlerin kalibrasyonu ve bakımı için kullanılan özel araçlar veya yazılımlar, yedek olarak bulundurulabilir.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz