Gems Sensor

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Gems Sensor ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Gems Sensor ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Gems Sensor Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Flow Sensor/ Akışmetre

Gems Sensors and Controls, ölçüm ve kontrol ekipmanları konusunda uzmanlaşmış bir Amerikan şirketidir. Gems Sensors, birçok farklı endüstri için sıvı seviye sensörleri, basınç sensörleri, sıcaklık sensörleri ve diğer ölçüm ve kontrol cihazları üretir. Gems Sensors'ün ana ürün kategorileri:

Sıvı Seviye Sensörleri: Gems Sensors, sıvıların seviyesini, yoğunluğunu ve akışını ölçmek için kullanılan çeşitli tip ve teknolojide sıvı seviye sensörleri üretir. Bu sensörler, depo tankları, işleme ekipmanları ve endüstriyel uygulamalardaki sıvı seviyelerini izlemek için kullanılır.

Basınç Sensörleri: Şirket, farklı basınç aralıklarında çalışan basınç sensörleri sunar. Basınç sensörleri, endüstriyel süreç kontrolü, otomotiv uygulamaları ve endüstriyel makinelerde kullanılır.

Sıcaklık Sensörleri: Sıcaklık sensörleri, sıcaklık ölçümü ve kontrolü için kullanılır. Gems Sensors, termokupllar, termistörler ve direnç sıcaklık sensörleri gibi çeşitli sıcaklık sensörleri üretir.

Akış Sensörleri: Akış sensörleri, sıvıların veya gazların akış hızını ölçmek için kullanılır. Gems Sensors, endüstriyel tesislerdeki akış uygulamaları için akış sensörleri sunar.

Sıvı Kontrol Ventilleri: Şirket, sıvıların kontrol edilmesi ve yönlendirilmesi için kullanılan sıvı kontrol valf ve akış düzenleme ürünleri üretir.

Sıvı Seviye Anahtarları: Sıvı seviye anahtarları, sıvı seviyelerinin belirli bir noktaya ulaştığında alarm vermesi veya cihazları etkinleştirmesi için kullanılır.

Kablosuz Monitörler ve Telemetri Sistemleri: AMETEK, sıvı seviye ve diğer verilerin uzaktan izlenmesi ve toplanması için kablosuz telemetri sistemleri sunar.

Gems Sensors'ün ürünleri, otomotiv, enerji üretimi, gıda ve içecek, kimya, ilaç, su ve atık su yönetimi ve daha birçok endüstriyel sektörde kullanılır.

Bir akış sensörü, bir boru hattından geçen bir gaz veya sıvının anlık akış hızını veya miktarını ölçmek için kullanılan bir cihazdır. Akış ölçerler, akış ölçere, akış göstergesine, sıvı ölçere vb. Gibi diğer adlarla da bilinir.Sektöre bağlı olarak değişkendir.

Akışmetre, bir sıvının veya gazın akış hızını ölçmek için kullanılan bir cihazdır. Akışmetreler, birçok farklı prensibe dayalı olarak çalışabilir.

Bir akışmetre, tipik olarak akışın bir kısımdan diğerine nasıl geçtiğini ölçer. Bu nedenle, bir akışmetre, sıvı veya gazın hızını, hacmini veya kütlesini ölçebilir. Akışmetreler, sıvıların veya gazların akış hızını ölçmek için birçok farklı prensibe dayalı olarak çalışabilirler. Bunlar arasında karıştırma prensibi, termal, ultrasonik, manyetik, görsel, vortex ve Coriolis etkisi prensipleri gibi çeşitli prensipler yer alabilir.

Akışmetreler, birçok endüstride kullanılır. Örneğin, birçok endüstriyel işlem, kimya, petrol ve gaz, gıda işleme, su ve atık su arıtımı, ilaç imalatı ve enerji üretimi gibi uygulamalarda akışmetreler kullanılır. Akışmetreler, üretim süreçlerini optimize etmek, kaynakları korumak ve enerji tasarrufu sağlamak için önemli bir araçtır.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz