Maxon Motor

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Maxon Motor ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Maxon Motor ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Maxon Motor Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Brushed DC Motor / Fırçalı DC Motor

Maxon Motor, küçük ve hassas motorlar, dişli kutuları ve kontrol sistemleri konusunda uzmanlaşmış bir firma olarak bilinir. Bu ürünler genellikle endüstriyel uygulamalarda, tıbbi cihazlarda, robotik sistemlerde ve benzeri alanlarda kullanılır. Maxon Motor'un üretebileceği ürünlerden bazıları:

Motorlar: Küçük, hassas ve yüksek performanslı DC motorlar.

Dişli Kutuları: Motorların gücünü aktarmak ve çıkış torkunu kontrol etmek için kullanılan dişli kutuları.

Kontrol Sistemleri: Motorları yönetmek ve kontrol etmek için kullanılan elektronik kontrol sistemleri.

Encoder'lar: Motorların pozisyonunu ve hareketini hassas bir şekilde ölçmek için kullanılan cihazlar.

Tıbbi Cihaz Motorları: Tıbbi cihazlar için özel olarak tasarlanmış motorlar.

Endüstriyel Otomasyon Motorları: Endüstriyel uygulamalarda kullanılmak üzere tasarlanmış motorlar.

Fırçalı bir DC motor, iki kutuplu bir elektromıknatıs olarak işlev gören bir armatür bobin konfigürasyonu kullanır. Bir fırçasız motor, aksine, dış rotoru olarak kalıcı bir mıknatıs kullanır.

Fırçalı DC motor, doğru akım (DC) güç kaynağından gelen elektrik enerjisini mekanik harekete dönüştüren bir elektrik motoru türüdür. Bu motorlarda bir rotor ve sabit manyetik alanlara sahip stator bulunur.

Fırçalı DC motorlar, adından da anlaşılacağı gibi, fırçalar adı verilen birkaç parça kullanır. Bu fırçalar, rotorun manyetik alanını değiştirerek rotorun dönmesini sağlar. Fırçalı DC motorlar, ayrıca, manyetik alanın yönünü değiştirerek motorun dönüş yönünü kontrol etmek için de kullanılır.

Fırçalı DC motorların birkaç avantajı vardır. Bunlar arasında basit yapısı, düşük maliyeti ve yüksek tork üretme yeteneği yer alır. Ancak, fırçaların sürtünmesi nedeniyle motorlar zamanla aşınabilir ve bakım gerektirirler. Ayrıca, fırçaların sürtünmesi gürültüye ve titreşime neden olabilir.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz