Cometto

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Cometto ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Cometto ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Cometto Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Cometto, ağır yük taşıma ekipmanları konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Şirket, özellikle ağır yük taşıma ve vinçleme çözümleri üreten bir Alman firmasıdır. Cometto'nun ürettiği başlıca ürün kategorileri :

Modüler Taşıma Sistemleri: Ağır yükleri taşımak ve manevra yapmak için kullanılan modüler taşıma sistemleri. Bu sistemler genellikle büyük çaplı endüstriyel projelerde, fabrikalarda veya enerji santrallerinde kullanılır.

Faydalı Yük Platformları: Ağır yükleri taşımak üzere tasarlanmış platformlar. Bu platformlar, fabrikalardan gemi yapımına kadar birçok endüstriyel uygulamada kullanılabilir.

Konteyner Taşıma ve Depolama Çözümleri: Konteynerlere uygun taşıma ve depolama sistemleri. Bu çözümler, konteynerlerin güvenli bir şekilde taşınması ve depolanması için tasarlanmıştır.

Özel Tasarım ve Mühendislik Çözümleri: Müşteri ihtiyaçlarına özel tasarlanmış ve mühendislikle üretilmiş özel ağır yük taşıma çözümleri.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz