Iskra

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Iskra ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Iskra ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Iskra Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

DC Motor

Iskra, çeşitli motorlu ekipmanların üretimini yapmaktadır. Motorlar ve motorlu ekipmanlar konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunarlar. Iskra'nın ürettiği bazı motor türleri ve motorlu ürünler:

Elektrik Motorları:Iskra, endüstriyel uygulamalar için çeşitli tipte elektrik motorları üretir. Bu motorlar farklı güç kapasiteleri, hızlar ve voltajlarda bulunabilir.

DC Motorlar:Iskra, doğru akım (DC) motorları üretir ve bu motorlar genellikle otomasyon sistemlerinde, taşıma ekipmanlarında ve diğer uygulamalarda kullanılır.

Dişli Motorlar:Dişli motorlar, hız ve tork kontrolünün gerektiği uygulamalarda kullanılır. Iskra, bu tür motorları da üretir.

Starter Motorları:Iskra, araçların motorlarını çalıştırmak için kullanılan starter motorlarını üretir. Bu motorlar genellikle otomotiv sektöründe kullanılır.

Jeneratörler:Iskra ayrıca jeneratörlerin üretimini de yapar. Bu jeneratörler genellikle elektrik üretimi veya yedek güç kaynağı olarak kullanılır.
Tarım Ekipmanları:Iskra, tarım sektörü için motorlar ve tarım ekipmanlarının motorlu bileşenlerini üretir.

Bir DC motor, doğru akım elektrik enerjisini mekanik enerjiye dönüştüren herhangi bir döner elektrikli makine sınıfından biridir. En yaygın türler, manyetik alanların ürettiği kuvvetlere dayanır.Servo motor, step motor , senkron gibi çeşitleri vardır.

DC motor, doğru akım (DC) gücünü mekanik harekete dönüştüren bir elektrik motorudur. DC motorlar, manyetik alanı kullanarak dönen bir rotor ve stator bobinleri içerir. DC motorlar, doğru akımın doğru yönde akması durumunda çalışır. Elektrik enerjisi, rotorun manyetik alanı ile etkileşime girerek dönen bir hareket oluşturur.

DC motorlar, farklı tiplerde olabilir ve genellikle farklı uygulamalar için özelleştirilirler. Küçük ev aletlerinden endüstriyel makineler ve araçlara kadar pek çok farklı alanda kullanılmaktadırlar.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz